m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Bemutatkozás

Veresegyházon, Budapesttől 25km-re nyitottam meg a Veresi Kutyás Központot és Uszodát 2012 október 1-én. Magyarország első és akkoriban egyetlen kutya hidroterápiás központját. A nyitást másfél év képzés előzte meg, hogy csapatunk teljesen felkészülten tudja fogadni a hozzánk érkező, rehabilitációra szoruló vendégeket.
5 évig, 2017. májusáig egy beltéri medencével vártuk a kutyákat, de sajnos a helyiség nem bírta a sok vizet és párát, így technikai okokból bezártunk. Ez idő alatt több tízezer úsztatást végeztünk. Csodálatos gyógyulásokat értünk el a gazdikkal és kutyáikkal, szoros együttműködésben az állatorvosokkal.
2018. májusától egy új, bővült Kutyás Központ és Uszoda várja a négylábúakat Veresegyházon.
Fedett, fűtött medencével az úszni vágyókat, és beltéri tornaszobával a fizioterápiára érkezőket.
Fizioterapeutáink egyéni rehabilitációs terápiák mellett, csoportos tornával is készülnek, amit a gazdival együtt végez a kutyus. Órarend szerűen tudtok választani a csoportos foglalkozások közül, és napi bontásban látható az oldalon, hogy egyéni kezelésre mikor, melyik terapeuta áll rendelkezésre. A fizioterápián túl, állatorvosunk, Dr. Tornyi Katalin akupunktúrás és osteoterápiás kezeléssekkel áll rendelkezésre, előre egyeztetett időpontban.
Továbbra is igénybe vehető kutyakozmetikai szolgáltatás, rehabilitációs napközi és panzió is.
Szerencsére vendégeink nem csak rehabilitációra érkeznek hozzánk.
Egyre jobban felismerik a gazdik a prevenció jelentőségét, így még mielőtt kutyusuk sérülne gondoskodnak a megfelelő izomzat, kondíció kialakításáról, amihez az úszás és a száraz fizioterápia egyaránt tökéletes eszköz.
Nagy örömünkre, kedvelt hely vagyunk a show kutyásoknak, a sport kutyásoknak és a tenyésztőknek is kölyökkutya tesztünkkel.
Sokan járnak hozzánk egyszerű lemozgatásra is, mivel a fél óra úszással biztosan elfárasztjuk úgy az ebet, mintha egész nap sétált volna.
Mentális problémákkal, viselkedészavarokkal is megbirkóztunk az évek során, és elmondhatjuk, hogy a vízben mozgás minden területen csodákra képes.
A legjobb szakembereket állítottam magam mellé, hogy akik hozzánk fordulnak, a legjobb szolgáltatást kapják minden területen, ami a kutyával kapcsolatos.
Nézd meg bővült szolgáltatásainkat, ismerkedj meg csapatunkkal!
Várom továbbra is nagy szeretettel az összes ebet a Veresi Kutyausziban!
Várhelyi Dóra