m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Bemutatkozás

A Kutyauszi – Dog Hotel 2012 októberében kezdte működését, akkor még Veresegyházon, Veresi Kutyás Központ és Uszoda néven egy a jelenlegitől jóval kisebb medencében. Az ország első és egyetlen kutyáknak készült uszodáját nyitottuk meg 2012-ben azzal a céllal, hogy hidroterápiás kezeléssel gyógyítsuk az ortopéd problémával hozzánk forduló négylábúakat.
Hat és fél év alatt több tízezer úsztatást végeztünk Veresegyházon és professzionális szintre emeltük a kutyák vízben való mozgatását.
Amellett, hogy csodálatos gyógyulásokat értünk el a gazdikkal és kutyáikkal, szoros együttműködésben az állatorvosokkal, nyilvánvalóvá vált, hogy a kutyaúsztatásnak nem csak rehabilitációs céllal van létjogosultsága.
Lemozgatásra, izomtömeg növelésre, mentális problémák kezelésére, show kutyák mozgásának javítására, túlsúly kezelésére, illetve általános prevenció céljából egyaránt tökéletes mozgatás a kutyák úsztatása. Egészen pici kortól (4 hetes) a legöregebb korosztályig (22 éves) megjelentek már nálunk minden féle, fajta kutyusok.
2019 júniusa óta Gödöllőn, csodálatos környezetben, fél hektáron várjuk szeretettel az ebeket,
fedett, fűtött medencével az úszni vágyókat, és beltéri tornaszobával a fizioterápiára érkezőket.
Bővültek szolgáltatásaink és az uszoda és a fizioterápia mellett megnyitottuk Dog Hotelünket is.
Olyan “kutya panziót” szeretnénk, ahol a kutyának eszébe sem jut a gazdi hiánya.
Úszunk, sétálunk, játszunk, okosodunk és nagyon elfáradunk minden nap. Maximálisan 10 kutyát fogadunk, mert ez az a létszám, ahol mindenki külön-külön meg tudja kapni azt a figyelmet, amire szüksége van.
A hotel mellett lehetőség van napközis szolgáltarásunk igénybe vételére, hogy amig a gazdi dolgozik, a kutya se unatkozzon.
Ebben az esetben is úsznak, sétálnak, játszanak, okosodnak az ebek nálunk.
A jövőben nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a kölyökgondozásra, mind az uszodában, mind a Hotelben és a napköziben.
Különleges programokkal, képzési módszerekkel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy kutyusaitok olyan alapokkal induljanak, amitől egészséges és kiegyensúlyozott társaitok lesznek nagyon hosszú évekig.
A legjobb szakembereket állítottam magam mellé, hogy akik hozzánk fordulnak, a legjobb szolgáltatást kapják minden területen, ami a kutyával kapcsolatos.
Nézd meg bővült szolgáltatásainkat, ismerkedj meg csapatunkkal!
Várom továbbra is nagy szeretettel az összes ebet a Kutyauszi – Dog Hotelben Gödöllőn!
Várhelyi Dóra