m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Tóth Viktória - Fizioterapeuta

Gyerekkorom óta rajongok az állatokért. Kutya, ló, tyúk, kakas, papagáj, nyúl… teljesen mindegy volt, bármilyen állat közelében jól éreztem magam. Jó, a macskák sosem voltak a kedvenceim. Valószínűleg azért, mert egyszer megtámadott egy, amikor én jóhiszeműen megsimogattam a pocakját…
Az első kutyámra egészen 12 éves koromig várnom kellett. Hat éven keresztül tanultunk együtt, egymást, teljesen autodidakta módon és ösztönösen.
18 éves koromban kaptam egy kutyát, egy Golden Retrievert. Vele már elkezdtem kutyaiskolába járni, és három éven át dolgoztam vele kitartóan.
Tanulmányaim és munkám miatt jó pár évre sajnos teljesen elszakadtam a kutyázástól, de szerencsére újra rátaláltam erre az útra.
Itt indult a lavina… ideiglenes, utcán talált kutya, örökbefogadott kutya, kutyafelszerelést gyártó cég ügyfélszolgálatosa és mindenese, másik kutya, kutyaiskola, menhelyi önkénteskedés, kutyakiképző tanfolyam, majd az a bizonyos nagybetűs kutya-fizioterápia képzés, az Állatorvostudományi Egyetemen, a Terápia az Állatokért Alapítvány szervezésében.
Közben elkezdtem a saját vállalkozásom építgetését is, a Dögös Dogokat, ahol kutyás pólókat, pulcsikat és egyéb kutyás kiegészítőket alkotunk egyedileg, kutyáknak és gazdiknak egyaránt a legjobb minőségben.
Most pedig végre itt vagyok, mert lehetőséget kaptam Dóritól, hogy megtanuljam tőle a hidroterápia minden csínját-bínját, amiért őrülten hálás vagyok!
Fizioterápia esetén keress bizalommal!

Mobil: +3670-4173135

Mobil: +3620-377-3135