m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Kutyapanzió

„Amióta az eszemet tudom kutyázok. Immáron 8. éve üzemeltetem az ország első kutyauszodáját korábban Veresegyházon, most pedig Gödöllőn. Napi 10-20 kutya fordul meg a kezem között és nem tudom megunni.
Évek óta terveztem, hogy létrehozzak egy olyan Kutya Hotelt, ahol legalább olyan jól érzi magát minden kutya, mint otthon a gazdival, de én azt szeretném, hogy ha lehet kicsit még jobban.
 A négylábú nem fogja tudni elmondani milyen volt a gazdi nélkül töltött idő. De bizonyos jelekből érezhetjük, következtethetünk, hogy jó dolga volt-e vagy sem. Azt szeretném, hogy szívesen jöjjön, és még maradni akarjon, hogy elképesztően jó kondiba legyen, hogy kicsattanjon az egészségtől mikor jönnek érte, hogy kellemesen fáradt legyen fizikailag és mentálisan is és, hogy egy igazi wellness élményben legyen része.
Én ilyen helyre vinném a kutyámat és semmiképpen sem csinálom másként, mint ahogyan elvárnám, hogy az én kutyámmal bánjanak és ez esetben elég magasan van a léc…”
Várhelyi Dóra
Kutyauszi – Dog Hotel
Gödöllőn, festői környezetben, a tavak és az arborétum szomszédságában található a Kutyauszi – Dog Hotel (Welness Kutyahotel, Uszoda és Rehabilitációs Központ). Közel fél hektáron, parkosított, ősfás kertben tölthetik nálunk aktív pihenésüket a négylábúak, ameddig a gazdi távol van. Kutya Hotelünkben a kutyák a nálunk töltött idő alatt, minden nap úsznak, sétálnak és mentális fárasztásban is részük van. Uszodánk télen-nyáron üzemel, a kutyákat hidegebb idő esetén teljesen megszárítjuk, így nem kell attól tartani, hogy megfázik az eb.
Fajtától, igénytől függően képzéseket is biztosítunk a panziózás idejére, legyen szó akár örző-védő képzésről, vadászképzésről, retriever tréningről, kutyás sportokról, engedelmes oktatásról, szocializációról.
Hotelünkben a maximális létszám 10 kutya, így tudjuk biztosan vállalni, hogy mindenki megkapja a kellő figyelmet és mozgatást.
Kinti és benti elhelyezés is lehetséges, a kenneltől a kanapéig, attól függően, hogy a négylábú otthon hogyan él.
Az egészséges ebek mellett maximálisan 2 kutyát vállalunk rehabilitációs panzióra, ez esetben a bentlakásos hidroterápiás és fizioterápiás rehabilitáció mellett biztosítjuk a kennelnyugalmat a kíméletes sétát és a gyengéd törődést.
A helyfoglaláshoz szükséges kitölteni a jelentkezési lapot:
JELENTKEZÉSI LAP
Kérjük, olvassa el házirendünket és az ÁSZF-et!
Dog Hotel házirendÁSZF