m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Oktatás a Kutyausziban

Minden kutya és minden gazdi különleges, éppen ezért a tréningeket személyre szabom, kifejezetten a Te és kedvenced igényei alapján. Legyen szó családi kutyáknak szóló alapképzésről, vagy problémás viselkedés kezeléséről, a legmodernebb módszerekből állítom össze a számotokra megfelelő tréningprogramot. A képzés során túlnyomórészt pozitív megerősítést, gyakran klikkert alkalmazok, mert tapasztalataim szerint a pozitív légkörben és a hibák helyett a helyes viselkedésre fókuszálva rendkívül felgyorsítható a tanulás folyamata.

Boldog kölyökből kiegyensúlyozott családi kutya:

A kölyökkori tapasztalatok egy életen át meghatározzák kutyusod viselkedését. Játékos, ám tudatos fejlesztéssel szinte észrevétlenül tanulja meg kiskutyád a családban élés alapjait.
A kölyökkutyáknak szóló tréningeken óriási hangsúlyt fektetek a helyes szocializációra, a figyelemfejlesztésre és az önkontroll elsajátítására, mindezt természetesen játékosan és pozitív módszerekkel.
Az ül, fekszik és marad helyett megtanítom türelmesnek, figyelmesnek és együttműködőnek lenni, így az együttélés és a későbbi képzés már gyerekjáték lesz.

A kutyák bármilyen korban képesek a tanulásra, soha sincs túl késő:

Éppen ezért akkor is bátran fordulhatsz hozzám, ha kutyusod már felnőtt, vagy akár idős.

Kétféle egyéni képzésből is választhatsz: elfoglalt gazdiknak javasolom a kutyanapközis oktatást, ahol sok-sok játék és szaladgálás várja, úszik Dórival és tanul velem. Ha a kutyáddal való közös tanulásra vágysz, akkor a kutya-gazdi coaching a megfelelő választás számodra. A tréningprogramot mind a napközis oktatás, mind a kutya-gazdi coaching esetében egy közös megbeszélés során, az Te igényeidre szabva állítom össze.
Mottóm, hogy „A Te kutyád is okos!”, és ezt valóban így is gondolom. Legyen szó egy családi kutya alapképzéséről, vagy akár egy megoldhatatlannak tűnő problémáról, keress bátran, segítek!

Jelentkezni emailban vagy telefonon

Mobil: +36205019661