m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Károlyfi Nóra - Tréner

Károlyfi Nóri vagyok, gyerekkorom óta állatbolond, szenvedélyes kutyás. Egy darabig állatorvos szerettem volna lenni, és fel is vettek az akkor még Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karára, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez mégsem az én utam. Hosszas vívódást követően röviddel az államvizsga előtt félbeszakítottam a tanulmányaimat. Annak ellenére, hogy végül mégsem lettem állatorvos, az egyetem nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a kutyák viselkedését a tudomány szemüvegén keresztül lássam.
A kutyaoktatásba a Gödöllői Kutyaiskolán kóstoltam bele, először gazdiként, majd később oktatóként, és bár ma már nem az akkor tanult módszerek alapján dolgozom, rengeteg kutyás tapasztalatot szerezhettem ott az évek során, aminek ma is nagyon nagy hasznát látom.
7 évvel ezelőtt a párommal és 5 kutyánkkal Németországba költöztünk, ahol nagyon sok új kihívással találtam szembe magam, és többek közt ez motivált arra, hogy elkezdjem intenzíven képezni magam. A mai digitális világnak köszönhetően olyan neves trénerek képzésein vehettem részt mint Dr. Ian Dunbar, Emily Larlham vagy a Canine Principles, valamint sikeresen letettem a német Állatorvosi Kamara által előírt 3 részes kutyakiképzői vizsgát, ami ott feltétele az oktatói tevékenységnek.
Hiszem és vallom, hogy minden kutya okos, és arra született, hogy az ember társa legyen. 2021 Áprilisától a gödöllői Kutyauszi – Dog Hotel csapatának tagjaként minden tudásommal azon leszek, hogy Te is elérd azt a harmónikus és örömteli viszonyt a kutyáddal, amiről mindig is álmodtál.
Megtaláltok a Kutyausziban, mint tréner a vízben és a szárazföldön egyaránt!
Ha elakadnál a kutyád nevelésében! Keress Bizalommal!

Mobil: 0620/5260850