m

onSchedule

Elérhetőség: 2100, Gödöllő, Malomtó utca 2-6.           Telefonszám: +36-20-501-9661 

Csoportos Fitt Órák fizioterapeuta vezetésével

Tornáink célja elsősorban a prevenció. Órarendünkből tájékozódhatsz, mikor milyen órát tartunk, hogy a legmegfelelőbbet választhasd kutyusodnak.

Tornáinkra 10 alkalmas bárlettel jelentkezhetsz, mivel az órák egymásra épülnek. Csoportos óráinkon a maximális létszám 4-5 fő.

Irány az ÓRAREND!

Testépítés bull típusú kutyáknak Nórival

 

A bull típusú kutyák testfelépítése masszív, izmos, figyelmük éber. A tornát az ő igényeikre szabtuk, így hozhatjuk ki belőlük a maximumot. Nagy hangsúlyt fordítunk az izmok szép kidolgozására, erősítésére.

Kölyök torna és szocializációs tréning Nikivel

 

3-7 hónapos kor közötti kölyökkutyákat várunk egy fizikai és mentális lefárasztásra. A kölykök korának megfelelően, kevés terheléssel hozzászoktatjuk az instabil eszközökhöz, illetve a játékos feladatokkal megalapozzuk a gazdival való együttműködést.

“Kicsi a bors, de erős! Csoportos torna kistestű ebeknek Nórival”

 

Kistesű barátaink mind genetikai okokból kifolyólag, mind pedig vékony csontjaikból adódóan szintén hajlamosak ortopéd, neurológiai betegségekre, sérülésekre. Patella ficam, porckorongsérv, bambuszgerinc, csonttörések stb. elég gyakori problémák. Nóri felépített egy programot kifejezetten kistestű ebek számára, azzal a céllal, hogy az itt tornázó kutyusok kellően izmoltak és egészségesek maradjanak. Fajták és keverékeik akiket várunk (a teljesség igénye nélkül): Yorkie, Bichon, Bolognase, Pincser, Francia bulldog, Mops, Máltai, Csivava, Tacskó, Basset, Toy uszkár, Westie, Kínai kopaszkutya, stb.

Energia levezetés hiperaktív kutyáknak Nórival

 

Ide várjuk azokat a kutyákat, akik a séta után is maximális fordulatszámon pörögnek. Eszközeink segítségével kíméletes, de hatékony a lefárasztás, mivel fizikailag és mentálisan is megdolgoztatjuk az ebet. A programok a gazdival együtt történnek, így kötődési tréningnek is tökéletes!

Duci tréning és masszázs Nórival

 

Kifejezetten elhízott, vagy hízásra hajlamos kutyusokat várunk egy olyan tornára, ami hatékonyan támogatja a diétát. A masszázs segítségével felgyorsítjuk a vérkeringést, stimuláljuk az izomtónusokat. Segítünk mindenben, hogy a fogyókúra hatékony legyen.

Állóképességnövelő torna Nikivel

 

Instabil eszközökön, az ízületek kímélésével tornázunk és különböző feladatokkal segítjük az összpontosítást. Sport- és munkakutyáknak kiváló erőnlét javító torna. Azoknak a gazdiknak is ajánljuk, akik kutyusuk izomzatának megerősítése mellett, szeretnék kapcsolatukat még jobban megerősíteni, vagy javítani a kötődésen.

Senior gyógytorna és masszázs Nikivel

 

Az idősebb, illetve az ízületi betegségben szenvedő kutyusok jelentkezését várjuk, akiknek gazdái szeretnének elsajátítani néhány fogást, hogyan tegyék kedvencük életét könnyebbé, élhetőbbé. Az óra elején átmozgatjuk az ízületeket, valamint kutyusunk görcsös izmait feloldjuk. Bemelegítés után könnyed ízületkímélő tornával javítunk a testtartáson, illetve erősítjük a belső izmokat. Kedvencünk mindennapjaiba beépített foglalkozások javítják a közérzetet, és az életminőséget, csökkentik a fájdalmat.